Extra activiteiten

Vrij zwemmen

U kunt bij ons vrij zwemmen in ons heerlijk warme en gezellige zwembad in Lisse, neem hiervoor even contact met ons op. Er is vrij zwemmen op maandag morgen van 10.00 uur tot 11.00 uur, woensdag van 10:45 tot 11:45 en donderdag morgen van 9.30 uur tot 10.30 uur.

Aqua-fitness

Er wordt aqua-fitness gegeven op woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur. 

Overlevingszwemmen voor peuters


De groep gaat bestaan uit 6 kinderen tussen de 2,5 en 3,5 jaar  (met een drijfpakje) en 3 leerkrachten.
Als u hier interesse voor heeft, kunt u uw kind aanmelden in het kantoor of een mailtje sturen.

Zeemeermin zwemmen of zwemmen als Neptunus

Deze zomer heeft Zwemcollege Lisse een leuke nieuwe activiteit, zeemeermin zwemmen! Gedurende de zomer worden er op zondag en dinsdag introductiecursussen voor zowel jongens als meisjes gegeven. Kinderen leren in deze cursus zwemmen met een echte zeemeerminstaart. Verdere informatie en actuele tijden zijn te vinden op onze facebook pagina (zie link links-onder). Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via de telefoon en de mail voor vragen en mogelijkheden.

Snorkelen & survival zwemmen

Tijdens het snorkelen en survival zwemmen zullen kinderen ten eerste leren om veilig te snorkelen. Dit zal met name van pas komen wanneer zij in het buitenland in de zee gaan snorkelen, daarnaast is het natuurlijk ook een leuke sport! Naast het snorkelen worden er ook survival aspecten meegenomen. Dit is bijvoorbeeld het meemaken van een omslaande boot. Verder wordt er ook veel met spelvormen als waterpolo gewerkt. De focus van de activiteit ligt op fun hebben voor de kinderen.

npzbutton

Vertrouwenspersoon NOC*NSF
0900 202 5590

Facebook

Klik hier om onze Facebookpagina te bekijken.