Meer en Duin 9 | 0252 422966 | info@zwemcollegelisse.nl

Vacature

Vacature: Zweminstructeur bij Zwemcollege Lisse
Ben jij iemand met passie voor werken met kinderen, en kan jij kinderen goed aanvoelen? Draag jij graag bij aan de ontwikkeling van kinderen op het gebied van zwemonderwijs, en geef jij graag nét dat extra beetje aandacht om een kind te stimuleren tot een leven lang zwemplezier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij
Werken bij Zwemcollege Lisse betekent werken in een particuliere zwemschool, in een hecht en ambitieus team met een gezamenlijk doel: Het verzorgen van kwalitatief zwemonderwijs in kleine groepjes. De zwemlessen zijn kleinschalig en individueel gericht zodat wij maatwerk kunnen bieden aan elk kind. Ieder kind is namelijk uniek.

 Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste, gediplomeerde collega voor de zaterdagochtend. Hiernaast dien je één keer in de zes weken aanwezig te zijn bij het proef- en afzwemmen. Aanvullend hebben wij maandelijks een Vergader-/EHBO-/BHV-/Praktijk moment, welke in overleg wordt gepland.

Wat verwachten wij van jou?
Je werkt zelfstandig in ons eigen zwembad waar je les geeft aan vier kinderen per les (30 á 45 minuten), elk op eigen niveau. Een unieke zwemmethode dus. Je komt in een team met zes enthousiaste collega’s. Er is te allen tijde iemand in het pand aanwezig die jou, indien nodig, kan ondersteunen. Als zweminstructeur ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het contact met ouders en waar nodig verwijs je door naar de juiste persoon. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden voor- en na de lessen.

Profiel
Vereisten:

 • Diploma Zweminstructeur
 • Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (maximaal 3 maanden oud)
 • Certificaat zwemmend redden
 • EHBO diploma (geldig)
  Pré:
 • Flexibel inzetbaar
 • Ervaring in het zwemonderwijs
 • Ervaring met doelgroepen (aquafitness, babyzwemmen ed.)

Ons aanbod

-        Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract

-        Werken in een hecht team

-        Coaching waar nodig

-        Mogelijkheden tot doorontwikkeling

-        Bijdragen aan de groei van Zwemcollege Lisse

-        Een hoger dan marktconform salaris


Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een bericht met je CV en korte motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Heeft u vragen, dan kunt u altijd bellen (0252-422966) of mailen.

Vacature: Zweminstructeur bij Zwemcollege Lisse

Ben jij iemand met passie voor zwemmen, werken met kinderen én voel jij kinderen goed aan? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen op het gebied van zwemonderwijs? Geef jij graag nét dat beetje extra aandacht aan een kind om het zo te stimuleren tot een leven lang zwemplezier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij

Werken bij Zwemcollege Lisse betekent werken in een particuliere zwemschool, in een hecht en ambitieus team dat één gezamenlijk doel heeft: het verzorgen van kwalitatief zwemonderwijs in kleine groepjes. De zwemlessen zijn kleinschalig en altijd op het individu gericht. Wij bieden maatwerk aan elk kind. Ieder kind is namelijk uniek.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste, gediplomeerde collega voor de zaterdagochtend. Daarnaast dien je eens in de zes weken aanwezig te zijn bij het proef- en afzwemmen, en hebben wij maandelijks een Vergader-/EHBO-/BHV-/Praktijk moment, welke in overleg wordt gepland.

Wat verwachten wij van jou?

Je werkt zelfstandig in ons eigen zwembad waar je les geeft aan vier kinderen per les (30 á 45 minuten). De lessen zijn voor elk kind op zijn eigen niveau. Een unieke zwemmethode dus. Je komt in een team met zes enthousiaste collega’s. Er is te allen tijde iemand in het pand aanwezig die jou, indien nodig, kan ondersteunen. Als zweminstructeur ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het contact met ouders en waar nodig verwijs je door naar de juiste persoon. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden voor- en na de lessen.

Profiel

Vereisten:

Diploma Zweminstructeur

Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (maximaal 3 maanden oud)

Certificaat zwemmend redden

EHBO diploma (geldig)

Pré:

Flexibel inzetbaar

Ervaring in het zwemonderwijs

Ervaring met doelgroepen (aquafitness, babyzwemmen ed.)

Ons aanbod

-        Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract

-        Werken in een hecht team

-        Coaching waar nodig

-        Mogelijkheden tot doorontwikkeling

-        Bijdragen aan de groei van Zwemcollege Lisse

-        Een hoger dan marktconform salaris

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door een bericht met je CV en korte motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen, dan kun je altijd bellen (0252-422966) of mailen.

Vertrouwenspersoon NOC*NSF 0900 202 5590
Adres: Meer en Duin 9
Postcode: 2163 HA Lisse
Telefoon: 0252 422966
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright ©
Zwemcollege Lisse | Hoofddorp

Vertrouwenspersoon NOC*NSF | 0900 202 5590
 • Contact & Locaties
 • Vacatures
 • Disclaimer
 • Privacy
 • Algemene voorwaarden
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.