Meer en Duin 9 | 0252 422966 | info@zwemcollegelisse.nl

Extra activiteiten

Vrij zwemmen

Je kunt bij ons vrij zwemmen in ons heerlijk warme en gezellige zwembad in Lisse. Neem hiervoor contact met ons op. Er is vrij zwemmen op maandag van 13.30 tot 14.30 uur, woensdag van 10.30 tot 11.30 uur en donderdag van 9.30 tot 10.30 uur.

Aqua-fitness

Op dinsdagavond kun je bij ons terecht voor een lekker actieve les. Werk aan je conditie en aan je spierkracht tijdens de energieke les aqua-fitness. De les wordt gegeven op van 20.00 tot 21.00 uur.

Babyzwemmen

Babyzwemmen, ook wel Knuffelzwemmen genoemd, is het eerste zwemavontuur voor baby’s vanaf 6 maanden. Babyzwemmen is leuk en gezellig en is een speelse en veilige manier om je kindje watervrij te maken en te houden. Bovendien is het een heerlijke activiteit om samen met je kind te doen. Tijdens het babyzwemmen is ons zwembad heerlijk verwarmd tot 30,5 graden.

Overlevingszwemmen voor peuters

Voor echte zwemlessen is deze groep kinderen nog te klein, maar het is een prettig idee dat je kleintje al iets leert voor het geval hij onverhoopt in het water valt. De peuters die de les Overlevingszwemmen volgen, doen dat in een groep met 6 kinderen tussen de 2,5 en 3,5 jaar (met een drijfpakje) en 2 leerkrachten. Heb je interesse of wil je meer weten over deze les, loop dan gerust binnen in het kantoor of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Snorkel & Survival zwemlessen

Tijdens de Snorkel & Survival zwemles leren kinderen veilig te snorkelen. Dit komt goed van pas wanneer zij in het buitenland in de zee gaan snorkelen én het is een leuke sport. Naast het snorkelen worden ook survival aspecten meegenomen in de lessen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als de boot omslaat? Wat kun je doen om boven water te komen? In de les wordt veel met spelvormen gewerkt, zoals elementen uit het waterpolo. De focus van de Snorkel & Survival zwemlessen ligt op fun én veiligheid voor de kinderen.

Discozwemmen

Heerlijk swingen op muziek in het water in een voor de kinderen vertrouwde omgeving. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zeemeerminzwemmen of zwemmen als Neptunus

Leer razendsnel en sierlijk bewegen door het water. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zwanger & zwemmen

Heerlijk gewichtloos blijven bewegen tijdens je zwangerschap. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vertrouwenspersoon NOC*NSF 0900 202 5590
Adres: Meer en Duin 9
Postcode: 2163 HA Lisse
Telefoon: 0252 422966
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright ©
Zwemcollege Lisse | Hoofddorp

Vertrouwenspersoon NOC*NSF | 0900 202 5590
  • Contact & Locaties
  • Vacatures
  • Disclaimer
  • Privacy
  • Algemene voorwaarden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.