Meer en Duin 9 | 0628805499 | info@zwemcollegelisse.nl

Het zwemonderwijs

Visie Zwemcollege Lisse

Als ouder(s) wil je het beste voor je kind. Zeker als het gaat om kwaliteit, pedagogiek en ervaring. Zwemlessen bij Zwemcollege Lisse omvatten alle drie deze elementen en we leggen je graag uit hoe wij dit vanuit onze missie en visie benaderen.

Het verschil zit hem vooral in het feit dat wij kijken naar wat het kind nodig heeft. Hierbij kijken we naar de identiteit van het kind en daar stemmen wij ook de individuele communicatie op af. Ieder kind is uniek en mag dat ook zijn bij Zwemcollege Lisse. De vrijheid om te zijn wie je bent zit diepgeworteld en wij streven er naar om ieder kind op zijn eigen tempo zwemvaardig te maken.

Samen gaan wij voor kwaliteit die we waarborgen door goed en duidelijk te communiceren. Met de kinderen, jou als ouder en met ons team. We slaan de handen ineen om er voor te zorgen dat ieder kind zichzelf kan zijn, durft te lachen en fouten te maken, zich uitspreekt en aan het einde van iedere zwemles weer moe maar voldaan naar huis gaat. Met als hoogste doel: een zwemvaardig kind met een zwemdiploma (of meerdere) op zak.

Naast een missie en een visie omschreven wij net al drie elementen die terugkomen als het gaat om zwemles bij Zwemcollege Lisse: kwaliteit, pedagogiek en ervaring. Lees je mee?

Kwaliteit

Zwemmen doe je meestal niet alleen. Vaak gaan kinderen met vriendjes en vriendinnetjes naar het zwembad om lekker te zwemmen, van de glijbaan te gaan en misschien wel om ‘te chillen’ in het bubbelbad na een middag zwemplezier. Tijdens een activiteit als zwemmen worden er allerlei stofjes in de hersenen aangemaakt die bijdragen aan het geluksgevoel en indirect dus aan de gezondheid. Daarnaast bouw je met zwemmen ook conditie op en dat brengt ons bij het tweede onderwerp: sport.

 

Pedagogiek

Zwemmen bij Zwemcollege Lisse gaat in eerste instantie om watervrij en zwemvaardig te worden in een veilige omgeving om zo verschillende diploma’s te halen. Zwemmen is hard werken en elke week, of misschien wel twee keer per week, zwemmen is topsport! Het kost een hoop fysieke energie maar ook mentaal, het is hard werken onze zwempupillen.
Kiest jouw kind er voor om na het behalen van de zwemdiploma’s door te gaan met zwemmen dan helpen wij graag bij het vinden van een passende zwemschool.

Ervaring

Zwemmen is naast dat het een sport is en gezond is voor lichaam en geest, eigenlijk ook een korte opleiding als je voor je diploma gaat. Gedurende de periode dat kinderen bij ons komen leren ze zwemmen, wat betekent dat wij ze opleiden tot goede zwemmers die zichzelf kunnen redden in het water. Het zelfvertrouwen wat ze opbouwen tijdens de zwemlessen draagt hier te allen tijde aan bij en dit kunnen ze meenemen in hun dagelijks leven.

In het kort

Zwemcollege is dé plek voor kinderen om op hun eigen tempo en met hun eigen persoonlijkheid zwemvaardig te worden in een veilige en leuke omgeving, waarbij de zwemdocenten getraind zijn om ieder kind individueel aandacht te geven en eigenheid te waarborgen.


Adres: Meer en Duin 9
Postcode: 2163 HA Lisse
Telefoon: 06 28 80 54 99
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright ©
Zwemcollege Lisse

Vertrouwenspersoon NOC*NSF | 0900 202 5590
  • Contact & Locaties
  • Vacatures
  • Disclaimer
  • Privacy
  • Algemene voorwaarden
  • Huisregels
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.